Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Kejne-affÀren" by Anders Sundelin ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Kejne-affÀren

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kejne-affĂ€ren
  • Author : Anders Sundelin
  • Release Date : January 02, 2019
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,Biographies & Memoirs,
  • Pages : * pages
  • Size : 267 KB

Description

KejneaffÀren, som idag Àr bortglömd av mÄnga, var en av 1900-talets stora svenska skandaler. Pastorn Karl-Erik Kejne började 1949 fÄ samtal om nÀtterna, av nÄgon som ringde, och sedan lade pÄ. En tidig morgon ringde det pÄ Kejnes dörr. Utanför fanns hans chef, som utan att sÀga ett ord stormade in i lÀgenheten, till Kejnes sovrum. Efter att ha sett att Kejnes sÀng var tom, och att han sovit ensam, lugnade chefen ner sig. Kejne fick senare veta att en socialarbetare mottagit ett samtal frÄn en person som berÀttade att deras tonÄrsson kommit hem kraftigt berusad, och berÀttat att han blivit vÄldtagen av Kejne.
Kejne hade snart en aning om vem som lÄg bakom dessa trakasserier och förtal mot honom, och kontaktade polisen. Polisens svar blev dock att öka sin spaning pÄ Kejne, samtidigt som de flera gÄnger försökte fÄ honom att erkÀnna att han begÄtt de brott som det ryktades om.
Tillsammans med Vilhelm Moberg, som engagerade sig i frÄgan, började Kejne privatspana för att samla bevis mot den liga som utnyttjade unga mÀnniskor sexuellt, och de som skyddade dem.


Ebook Free Online "Kejne-affÀren" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "(DOWNLOAD) "Kejne-affÀren" by Anders Sundelin ~ eBook PDF Kindle ePub Free"