Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Keith och jag" by Ingrid Carlqvist * Book PDF Kindle ePub Free

Keith och jag

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Keith och jag
  • Author : Ingrid Carlqvist
  • Release Date : January 26, 2017
  • Genre: Biographies & Memoirs,Books,Nonfiction,True Crime,
  • Pages : * pages
  • Size : 3180 KB

Description

Keith och jag Ă€r en historia om tvĂ„ parallella liv, som mot alla odds kom att bli intimt sammanflĂ€tade. Keith Cederholm, smĂ„fifflaren som blev rikskĂ€ndis dĂ„ han oskyldig dömdes för mordbrand och grovt vĂ„llande till annans död, och sedemera fick upprĂ€ttelse genom journalisten Jan Guillous entrĂ€gna arbete. Ingrid Carlqvist, den unga, hungriga reportern som bevakade fallet Keith och i det fann sin journalistiska ledstjĂ€rna – sanningen och rĂ€ttvisan mĂ„ste segra till varje pris.

Keith Cederholm och Ingrid Carlqvist vĂ€xte bĂ„da upp i Helsingborg, men under helt olika omstĂ€ndigheter. Familjen Cederholm var redan innan det sĂ„ kallade ”raggarmordet” ökĂ€nda smĂ„kriminella, sĂ€rskilt bröderna Rick, Bill och Keith som mĂ„nga var rĂ€dda för. Familjen Carlqvist Ă„ sin sida levde ett vĂ€lordnat medelklassliv och den unga Ingrid var en toppstudent med högsta betyg i allt.

Trots olikheterna fann Keith och Ingrid varandra och kom att bli goda vĂ€nner. I boken berĂ€ttar Keith om sitt trasiga, stökiga liv före och efter domen och frikĂ€nnandet, om drömmar som gick i kras, det förödande narkotikamissbruket och sonen Pierres sjĂ€lvmord. Samtidigt fĂ„r vi följa Ingrid i glĂ€dje och sorg – genom trassliga kĂ€rleksrelationer, ofrivillig barnlöshet, journalistikens villkor och den förkrossande förlusten av en Ă€lskad lillebror.

Keith och jag Ă€r en ytterst nĂ€ra berĂ€ttelse, inte bara om tvĂ„ mĂ€nniskor, utan om hela den mĂ€nskliga existensens tidvis brutala villkor.

Denna andra utgÄva av boken Àr uppdaterad med ytterligare information om vad som hÀnt sedan boken först publicerades.


PDF Books Download "Keith och jag" Online ePub Kindle


Post a Comment for "[Download] "Keith och jag" by Ingrid Carlqvist * Book PDF Kindle ePub Free"